POSIDONIA A LA FRESCA 2023

Els propers 15 i 16 de setembre de 2023 es celebrarà al port de Mataró la 3a edició del Festival de Cinema Ambiental a l’aire lliure «Posidonia a la fresca» on projectarem documentals relacionats amb el medi marí. A la sessió de divendres es farà una presentació del projecte Ghost Fishing relacionat amb les xarxes fantasma per part de Raúl Álvarez director de Ghost Diving Spain.

Dissabte els taurons serán els protagonistas. Amb l’ajuda del oceanòleg Marc Aquino reflexionarem sobre la relació que històricament i fins l’actualitat han tingut els taurons amb els humans i les interaccions que es produeixen al compartir el seu medi.

El festival té un aforament màxim diari de 100 persones i l’accés és gratuït però cal fer inscripció prèvia a l’adreça de correu electrònic info@posidonia2021.org enviant les dades personals de cadascun dels assistents (DNI, nom, e-mail i telèfon) Les projeccions tindran lloc cada dia a les 20:30 h a l’espai polivalent de la planta inferior del Port de Mataró al costat de l’Hotel Atenea.