POSIDONIA A LA FRESCA

Arriba la 2na  edició del Festival de Cinema marí a l’aire lliure, al Port de Mataró: POSIDONIA A LA FRESCA

Port de Mataró divendres 16 i dissabte 17 de setembre de 2022

El proper 16 i 17 de Setembre es celebrarà la 2a edició del Festival de Cinema Submarí a l’aire lliure al Port de Mataró, «Posidonia a la fresca», amb la projecció de documentals relacionats amb el medi marí, les tortugues i els catxalots, a través dels quals es difondran els valors del fons del nostre litoral i d’espècies com les tortugues i els catxalots. El festival té un aforament diari de 100 persones, i serà necessari inscripció prèvia, a través de la direcció d’email … l’entrada serà gratuïta i és necessari el registre prèvi, enviant les vostres dades personals a info@posidonia2021.org  (dni, nom, email, número de telèfon,etc…) Les projeccions tindran lloc al nou espai polivalent situat a la part inferior del Port de Mataró, amb un aforament limitat de 100 persones.

PROGRAMACIÓ

DIVENDRES 16/09 – PROJECTE «DOFINS DEL MARESME» 21H. PRESENTACIÓ A CÀRREC D’ANNA CONDE, coordinadora científica del projecte DOCUMENTAL: CATXALOTS: UNA GRAN FAMILIA PROGRAMACIÓ

DISSABTE 17/09 – PROJECTE «CARETTA A LA VISTA» 21H. PRESENTACIÓ A CÀRREC DRA ELENA ABELLA (CT BETA-Uvic/UCC) i col·laboradoa de la fundació CRAM DOCUMENTAL: «TURTLE ODISSEY»